Lloyd’s Register Quality Assurance

lloydsС финансовото съдействие на програма „ФАР” на ЕС през 2008 г. „Таурус-93” премина успешна сертификация за своята система за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2000 от реномирания сертифициращ орган Lloyd’s Register Quality Assurance.

Стандарт ISO 9001:2000

loydsregister-certificate-l_smallСертифицирането по ISO 9001:2000 бе за нас много важна стъпка към оптимизация на производството и подобряване на обслужването на клиентите.
 

Изработване на
качествени уеб сайтове

Изработване на уеб сайтове
There are no translations available.

"Таурус-93" предлага изработване на уеб сайтове и интегрирани уеб решения с много високо качество при изгодни цени.

Необходим ли ви е уеб сайт?


Притежаването на фирмен уеб сайт днес е абсолютна необходимост, при това създаването му е само първата стъпка от присъствието на вашата фирма в Интернет. Поддържането и обновяването на сайта със съдържание е също толкова важно. За съжаление много фирми, предлагащи уеб сайтове, изработват "затворени" решения, при които вие имате само ограничен (или никакъв) достъп до съдържанието и оформлението на сайта ви.


Какво ви предлагаме?

  • Ако нямате уеб сайт или не сте доволни от досегашната поддръжка, ние ви съдействаме напълно при избиране и настройване на хостинг и домейн. Хостингът и домейнът остават ваше притежание и са достъпни за редакция по всяко време на денонощието.
  • Богат избор на професионално изработени темплейти.
  • При изработването на сайта използваме професионална система за управление на съдържание (CMS), при която имате достъп до съдържанието на сайта по всяко време чрез администраторски акаунт.
  • Използване на голяма база от стандартни компоненти - вграждане на Pdf/Doc/Excel документи  в сайта, галерии изображения, Google Maps, онлайн магазин, и др.
  • Превод на сайта на няколко езика.
  • Разработване на допълнителни компоненти за специфичните ви нужди.
  • Обучение и предоставяне на видео уроци за администрирането на сайта.

Портфолио


Представяме ви някои от сайтовете, по които са работили нашите специалисти.

www.micron20.com

Освен стандратната уеб страница, за Микрон-20 бяха разработени множество допълнителни компоненти, като калкулатори за платки, онлайн поръчки, проследяване на поръчките в процеса на производство онлайн в реално време, автоматично пресмятане на цена на куриер за доставка, администраторски генератор на оферти и фактури и др.www.bgholiday.com

Сайтът включва както представяне и администриране на множество хотели, така и система за резервации, управлявана централно за всички хотели.


 


Zuletzt aktualisiert am Donnerstag, den 23. September 2010 um 23:34 Uhr